^ MP3 Stream Editor 3.4
^ Jellemzők
^ Igények

2012. szeptember 18. :: Főbb jellemzők :: Letöltés :: Topic-ok a témakörben a fórumon :: Oldal elejére
MP3 Stream Editor 3.4

Az MP3 Stream Editor egy sokoldalú MP3 és hang file kezelő program. Egyedülálló grafikus MPEG audio vágó képességekkel, 3D-s felületen szerkeszthetőek az MP3-ak, egyszerűen egérrel, dekódolás, vagyis minőségromlás nélkül, gyorsan. Az MPEG hibajavítás bekapcsolásával helyrehozhatjuk a sérült MP3 file-okat. Az MP3 formátumon kívül szerkeszthető az összes támogatott hang file formátum is. Effektezés natív MP3 Stream Editor vagy VST DSP plugin-ekkel, többcsatornás keverés, normalizálás, stb. A megszokott feladatokon kivül (audio CD sávok egyből MP3-ba, MP4-be, Flac-ba, Apple Lossless-be, Ogg Vorbis-ba vagy akár az új Opus formátumba kódolása, lejátszás, listakészítés, betömörités, újratömörités, WAV-ba, MP3-ba, MP4-be, Flac-ba, Apple Lossless-be, Ogg Vorbis és Opus formátumba konvertálás stb.) digitalizál is egyből MP3-ba, WMA-ba, Flac-ba és az összes támogatott formátumba időzítéssel vagy akár hangerő aktíválással is (VLA), felvehetjük ami éppen szól a számítógépen (pl. youtube videók hangját). Professzionális ID3v2/APEv2/MP4/Ogg Vorbis/Opus/Flac tag-elő is található a programban.

Régebbi újítások

Winamp DSP Plugin támogatás, 32bites DSP módban, felvételkor, a bekódoló program 24bites audio adatokat kap, Menu "Hozzáadás a Bekódoló Listához..." minden támogatott stream formátummal működik
Új lejátszható formátumok: TTA, ALAC (Apple Lossless), AC3, Speex, AACH
Automatikus Audio CD számcím lekérés cddb/freedb adatbázisból. Gyors-egyszerű mód finomítások - sokkal gyorsabb váltások a stream-ek között.
Felismeri a Helium Subtrack adatokat és 2 új MP3 bekódoló Preset mobil telefonokhoz.
Teljesen felújított CD rippelő rész: Tag-elés CD ripp-eléskor, teljes cddb/freedb adatbázis kereséssel/frissítéssel, APIC és Album mód, már veszteségmentes Flac formátumba is. A Flac formátumba kimásolt CD-k visszaíráskor visszaadják az eredeti CD-t. Új parancsok az APIC-ok kezeléséhez: beszúrás/csere. Subsong-ok kimásolása Album MP3-akból, ikon téma változtatás futásidőben. Újdonság ezen kívül még a veszteségmentes vagyis minsőgromlás nélküli tömörített felvételezés Flac formátumba (~50% helymegtakarítás). Az új Nero CD/DVD író Plugin a Stream 32bit WAV Plugin-nel együtt az összes ismert file formátumokon felül, már akár Subsong-okat, vagy Zene Modulokat is egyből felír Audio CD-kre!
Az alapértelmezett Playlist-a formátum a Winamp-os .b4s bővített változata lett, UTF8 bekódolást alkalmazva használhatóak az ékezetes filenevek és számcímek gond nélkül. Az EncodeList-a fogadja és a ZeneModul-okat MO3 formátumba tömöríti és már müködik a hőn áhított Drag&Drop is.
Stabilabb mint bármelyik előző verzió.
Új kisérleti Playlist-a formátum: .pl3 (fejlesztés alatt, nem ajánlott túlságosan támaszkodni rá!). Kiforrottabb a Subsong rendszer (Stream 32bit WAV és a Nero CD/DVD író Plugin is támogatja a Subsong-okat). File-ok stream-elése memóriából meghajtó elérés nélkül!
Új betölthető formátumok: FLAC, OptimFrog, WavPack, Monkey's Audio, MusePack, AAC/MP4 (bass_aac.dll szükséges, letölthető innen: bass_aac.dll - érdemes elolvasni: MP4 FAQ (GYIK)).
Felvétel WMA formátumba, finomabb pozionálás a Stream-ekben és régebbi tipúsú grafikus kártya tulajdonosok megpróbálkozhatnak megbírkózni SoftwareVertexProcessing mellett a program használatával.
Szélesebb körű AudioCD stream támogatás és javítások. Kétszer gyorsabb Stream kezelés, egységesitettebbek lettek a listák, a "Megszerzett" stream-ekre minden parancs kiadható. Ezen kivül sok apró javítás is található a 2-esben.
Teljes CD MP3-ba kódolása egy menetben (.CUE file generálással és MP3SE Subsong rendszerrel) és lehetőség az MPEG stream Copyright, eredeti, stb. bit beállításaira is.
MP3SE Subsong rendszer és teljeskörű .CUE file támogatás (vágáskor/összefűzéskor/grafikus szerkesztése) beleértve a Playlist sorrend mentését is.
WMA műsorszóró Plugin, Ogg Tag-ek olvassása, a netes stream-ek lemezre mentése működik, akár real-time is. Új lehetőség a hangminta scroll-ozás: lejátszáskor követi a cursor pozícióját. Winamp Input Plugin-ekkel bármilyen támogatott formátumot felismer a program, Sonique Vis Bridge áthidaló Plugin-nel használhatóak a Sonique vizualizációs Plugin-ek. Új Plugin-ek: WMA és általános parancssori bekódoláshoz.
Stereo hangminta, nagyfelbontású Spektrum analizátor vizualizációs Plugin, Win98 kompatíbilitás. A hangminta kijelölés immár működik zoom-olva is, CD író plugin a Nero-hoz, stb.
EMU10K1 és EMU10K2 alapú hangkártya tulajoknak (SoundBlaster Live!, E-mu Audio Production Studio (APS), Audigy/Audigy2) melegen ajánlom a kX Project hangkártya meghajtókat! Hihetetlen eredmények elérhetők a DSP szabad programozásával (egérrel!) és többek között az egyből MP3-ba digizéssel (Direct MP3 Recording).

Letöltés :: Topic-ok a témakörben a fórumon :: Oldal elejére
Jellemzők

Az MP3 Stream Editor egy sokoldalú MP3 és hangfile kezelő program. Egyedülálló grafikus MPEG audio vágó képességekkel, 3D-s felületen szerkeszthetőek az MP3-ak, egyszerűen egérrel, dekódolás, vagyis minőségromlás nélkül, gyorsan. Az MPEG hibajavítás bekapcsolásával helyrehozhatjuk a sérült MP3 file-okat. A megszokott feladatokon kivül (AudioCD sávok egyből MP3-ba, WMA-ba, Flac-ba kódolása, MP3-ak kiírása CD-re vagy DVD-re, lejátszás, listakészítés, betömörités, újratömörités, WAV-ba konvertálás stb.) digitalizál is egyből MP3-ba, WMA-ba, Flac-ba időzítéssel vagy akár hangerő aktívállással is (VLA). Professzionális ID3v2 Tag-elő is található a programban, az összes v2-es frame-et kezeli, még az ismeretleneket is.
 • Bővebben a regisztrációról itt.
 • Grafikus MP3 szerkesztő (vág és összefűz) (MPEG1 Layer II, III ;MPEG2 Layer II, III) file-okat
 • Az MPEG adatfolyam kezelésének sebessége egy 1.6GHz-es gépen elérheti a 20MB/s-ot (~9percnyi MP3 másodpercenként)
 • MPEG hibajavátás lehetősége
 • Teljesen szabadon konfigurálható Lame bekódoló felület, és már kész bekódoló paraméterlista a "gyengébbeknek" illetve, hogy elmenthessük beállitásainkat
 • Egyből MP3-ba digitalizálással régi felvételeinket gyorsan és hatékonyan archiválhatjuk, vagy akár azt is felvehetjük "amit hallunk" (játékok, egyéb zenés programok hangjai)
 • Az Audio CD-k sávjait egyből MP3-ba menthetjük (illetve WMA vagy veszteségmentes Flac formátumba)
 • A .CDA file-okat is betölthetjük az Audio CD-kről és, csak egy részletet is kijelőlhetünk bekódolásra vagy vágásra
 • Teljes VBR MPEG támogatás, VBR MPEG bitráta analízis
 • Teljes körű ID3v1 és ID3v2 Tag kezelés beleértve az ID3v2-el ellátott MP3 file-okban lévő képeket is (album borítók)
 • Több file Tag-jeinek illetve file neveinek átnevezése egy klikkel
 • Plugin rendszer, DSP, vizualizációs és Stream feldolgozó plugin-ek
 • Nagyfelbontású Spektrum analizátor vizualizációs Plugin
 • Normalize DSP Plugin: megpróbálja tartani az adott hangerőt pöccenések nélkül (többé-kevésbé, bár nagyon jó eredménnyel)
 • CD/DVD író Plugin amivel a Nero-t vezérelhetjük (akár DSP feldolgozást és végezhetünk a Stream-eken mielőtt Audio CD sávként megiródnak)
 • WMA bekódoló Plugin
 • Winamp Input Plugin híd közreműködésével bármilyen Winamp plugin által támogatott formátumot ismer a program
 • Sonique Vis Plugin híd a Sonique vizualizációs Plugin-ek használatához
 • WMA műsorszóró Plugin (netes rádió)
 • Lejátszó lista készítése (Playlist), lejátszásuk BASS-on keresztül (virtuálisan akármennyi MP3 vagy hangfile lejátszása egyszerre, keverésese, átmenet a számok között, külön-külön szabályozható hangerővel és sebességgel)
 • Lejátssza a WMA és OGG Vorbis, Flac, Musepack, WavPack, OptimFrog file-okat a Zene modul-okat (MOD, MO3, IT, XM, S3M, MTM, UMX) is
 • Multitaszk, tovább dolgozhatunk míg futnak a feladatok a háttérben

 • Főbb jellemzők :: Letöltés :: Topic-ok a témakörben a fórumon :: Oldal elejére
  Ami szükséges a program futtatásához

 • 3D grafikus kártya HardwareVertexProcessing-el és DirectX 9-el
 • Windows Media Format modul-ok (legújabb Windows Media Player telepítve - WMFDIST.EXE)
 • A BASS-nak legalább DirectX 3 kell, de a fentiek miatt mindeképp kell a 9-es. Nincs feltétlenül szükség DirectSound/DirectSound3D hangkártya meghajtókra, de meglétük javitja a BASS teljesitményét, MMX-es CPU úgyszintén.
 • Legalább 1024x768-as képernyő felbontás

 • [Top]